De 2 bästa språkskolorna i Fukuoka i 2024 (från kr 1.970)

Nyligen recenserade Japanska-skolor i Fukuoka

Genki Japanese and Culture School

Först, Genki skolans personal var riktigt bra. Alla var trevliga och hjälpsamma. De var alla ivriga att hjälpa dig vid problem eller frågor.Den verksamhet som de erbjöd var riktigt intressant. Jag hade en fantastisk tid i Pop lektioner, till... more

Genki Japanese and Culture School

Skolan i Fukuoka är braPlatsen är inte så långt från en stor station med bussar, tåg, tunnelbana. Fanns butiker med ganska mycket allt, postkontor, ATM, arkader. Det var också nära närbutik och billiga restauranger för lunch, perfektSkolan själv är... more


japanska KURSTYPER

Vilken typ av japanskkurs letar du efter?

Allmän

Allmänna japanska språkkurser

Generella japanska språkkurser är för vuxna som vill förbättra sin japanska gällande talförmåga, hörförståelse, läsförståelse och skrivförmåga. De flesta kurser är för vuxna i åldrarna 16 och upp. 2 - 48 långa veckorskurser tillgängliga. De flesta kurser har i genomsnitt 30 lektioner per vecka.

Företag

Affärsjapanska kurser

Enskilda lektioner i affärsjapanska är för företagsledare och andra professionella som vill lära sig affärsjapanska så snabbt som möjligt med skräddarsydda lektioner och en privat japansklärare.

Specialitet

Specialkurser i japanska

Specialkurser i japanska är för dem som vill studera japanska och samtidigt delta i aktiviteter såsom idrott, konst, mat och mycket mer.