Group 4 PLUS 2 Spanish Course

Habla Ya Spanish Schools

F&S
Pris
school-reference
detail

Kursbeskrivning

Möjlighet att ta extra privatlektioner
För dig som söker en mer intensiv spanskakurs eller en mer personlig kurs; Grupp 4 PLUS kursen lägger till 1 eller 2 extra timmars privatlektioner per dag utöver de ordinära 4 timmarna varje dag

Under dessa extra timmar kommer du att kunna fokusera på vad du vill. Till exempel kan du arbeta med dina konverseringskunskaper eller på vissa grammatiska frågor, ta dig tid att förbereda dig för DELE provet, studera medicinsk spanska, arbete på ett visst område som är svårare för dig, diskutera den latinamerikanska kulturen, osv.

Genom att ha 5 till 10 extra timmars privatlektioner per vecka kommer du också att kunna klättra snabbare genom vårt nivå-system.

Grupp 4 PLUS 1 lägger till ytterligare 1 timmes privat spanska lektion till de 4 ordinära timmarnas grupplektioner som eleverna normalt har varje dag och grupp 4 PLUS 2 lägger till ytterligare 2 timmar privatlektioner i spanska. Privatlektioner hålls en och en: bara läraren med en elev.

För de studenter som registrerar sig för vår grupp 4 PLUS spanskakurs planeras de privata lektionerna på den andra halvan av dagen. Till exempel, om en elev har grupplektioner på eftermiddagen, då kommer hans eller hennes privatlektion att ska antingen 8:00 till 10:00 eller 10:15 till 12:15.

Kursämnen

Lyssna, Speaking, uttal, läsa, Skriva, ordförråd, Grammatik och aktiviteter

Lektionsschema

Kurslängd
1-10 veckor
Startdatum
Varje måndag
Lektioner per vecka
30 lessons per week (varje lektion varar 55 min)
Lektionsdagar
Måndag - Fredag

Lektionsschema kan ändras beroende på tillgänglighet och säsong.

Språknivå

Alla nivåer, nybörjare till avancerad
Du kommer att göra ett placeringstest under din första dag för att avgöra din språknivå. Du kan också göra testet före ankomsten till Bocas del Toro.

Klasstorlek

Genomsnitt 4 studenter
Maximum 6 studenter

Studentålder

Åldersomgrupp 4 år gammal och äldre

Certifikat

Ett intyg om avslutad kurs kommer att utfärdas vid slutet av kursen.
Läs mer...
school
photos

Bilder

  • Habla Ya Spanish Schools 1/18
  • Habla Ya Spanish Schools 2/18
  • Habla Ya Spanish Schools 3/18
  • Habla Ya Spanish Schools 4/18
  • Habla Ya Spanish Schools 5/18
  • Habla Ya Spanish Schools 6/18
  • Habla Ya Spanish Schools 7/18
  • Habla Ya Spanish Schools 8/18
  • Habla Ya Spanish Schools 9/18
  • Habla Ya Spanish Schools 10/18
  • Habla Ya Spanish Schools 11/18
  • Habla Ya Spanish Schools 12/18
  • Habla Ya Spanish Schools 13/18
  • Habla Ya Spanish Schools 14/18
  • Habla Ya Spanish Schools 15/18
  • Habla Ya Spanish Schools 16/18
  • Habla Ya Spanish Schools 17/18
  • Habla Ya Spanish Schools 18/18
reviews

Omdömen

100% rekommenderar

baserat på 2 omdömen
5 stjärnor
0
4 stjärnor
1
3 stjärnor
1
2 stjärnor
0
1 stjärna
0
Kvalitet på undervisning
Skolanläggningar
Sociala aktiviteter
Skolans läge
Boende

"Instructor- good, facility- missing, coordinated activities- missing."

Kathy Wennemann, student från USA

The instructor was good- but there was nothing else. The classroom was the back room of a coffee shop. When it was occupied, we sat on the patio. When the patio was busy we walked down the street to find another location- a ridiculous waste of my class time. Also, there were no coordinated activities.

Läs mer...

Mitt betyg för denna skola

Kvalitet på undervisning
Skolanläggningar
Sociala aktiviteter
Skolans läge
Studietid
1 vecka
Datum av studier
31 Jan 2022 - 11 Feb 2022
Skulle du rekommendera denna skola?
Ja
Detta är en verifierad recension. Den här studenten har bokat en kurs på skolan genom Language International.

"They did a great performance and I really enjoyed it."

Stefan Schlegel

First of all I have to say that that I never will regret my stay in Bocas. The people I stayed with were very friendly and I felt comfortable. Regards the school, I can say that everything just was fine. The teachers were friendly, they cared a lot and there was never more than five students in one class. Even in the afternoon, where I had a single class for communication. Just great. I learned so much. I finished the whole A2 course in two weeks.
The weather, beaches, palm trees and the nature was just terrific and I loved to spend my lunchtime beside the Caribbean sea.
I would do it again and again.

Läs mer...

Mitt betyg för denna skola

Kvalitet på undervisning
Skolanläggningar
Sociala aktiviteter
Skolans läge
Boende
Studietid
1 vecka
Datum av studier
23 Mar 2015 - 3 Apr 2015
Skulle du rekommendera denna skola?
Ja
housing

Boende

Habla Ya Spanish Schools erbjuder följande typer av boende:
homestay

Värdfamilj - Single-person room - Frukost

kr 2.866
veckovis

Homestay - Single-person room - Breakfast

Plats: In the city center of Bocas del Toro
Typ av boende: Värdfamilj
Typ av rum: Single-person room
Måltider: Frukost (7 måltider per vecka)
Anläggningar: Kök, tvätt, och trädgård
Avstånd till skolan: 5 - 45 minuter med walk
Tillgänglighet: januari - december
Ankomstdag: Söndag, helst
Avresedagen: Lördag, helst
kr 2.866
Det är på något sätt svårt att beskriva en typisk värdfamilj eftersom det finns någon sådan. Vissa är unga par utan barn, andra har barn eller tonåringar. Vi har också ensamstående föräldrar och par vars vuxna barn inte längre bor hemma, men kommer på besök då och då och vi har familjer som har en uppsättning mor och farföräldrar som bor tillsammans med dem, som erbjuder en fantastisk möjlighet att lära sig ännu mer om vårt förflutna.

Våra värdfamiljer är medelklass med lokala normer. En typisk hus kommer att ha ett vardagsrum / matsal, kök och badrum och 3 eller 4 sovrum. Det finns ofta en altan utanför som människor använder som en förlängning av huset. Luftkonditionering är inte nödvändigt eftersom Boquetes temperatur är naturligt frisk. Levnadsstandarden i Bocas del Toro är något lägre än i Boquete så förvänta dig att husen är lite mer simpla. Eftersom det finns så många olika typer av värdfamiljer ber vi våra elever att fylla i en fördjupningskurs intervju vilket kommer att hjälpa oss att välja den bästa familjen för dem. Vi kommer att göra vårt bästa för att välja den familj som du letar efter.

Vad som ingår i boendet hos en lokal värdfamilj
Varje spanska fördjupningelev kommer att ha sitt egna privata sovrum
Varje spanska fördjupningselev kommer att få ett privat rum och studieområde. Varje sovrum är rent, väl ventilerade och belysta. På begäran kan vi ordna ett delat rum som lämpar sig för par med eget badrum. Hus som kan erbjuda dessa anläggningar är oftast utanför staden inom 10 minuters resa med kollektivtrafik.

Med Habla Yas värdfamiljer kommer du att känna dig som hemma
Rena sängkläder och handdukar ges varje vecka. Varje hus har tillgång till dagligt bad eller dusch, eftersom det är vanlig hygenisk sed i vårt land också. Varje familj har grundläggande tvättstuga, tvättmedel ingår och ett strykjärn. Eleverna kan använda familjens tvättstuga vid behov för en extra avgift på $5 per belastning. Det finns några familjer som frivilligt tvättar sina "söner / döttrars" kläder. Liksom i alla familjer: fåga och du kommer få reda på vad som är normen i ditt nya hem!

När det gäller mat, kan du välja att 1, 2 eller 3 måltider per dag och vi kommer att välja en familj som ser till dina behov. Vänligen läs artikeln i den högra kolummen för att få veta mer om dina måltidsalternativ.

Känn dig fri att specificera dessa och / eller andra förfrågningar genom våra {0förprogramsintervju så kommer vi välja en familj specifikt för dig!

Språkeleverna kommer att förses med en nyckel till huset och kommer att tillåtas att komma och gå som de vill. Våra familjer vet verkligen hur man ser efter våra elever och får dem att känna sig som hemma. Våra fördjupningselever uppmanas att vara respektfulla gentemot familjens seder och även om familjen kommer att få dem att känna sig lika bekväma som vilken annan familjemedlem, ber vi våra elever att komma ihåg att de är gäster och att alltid tänka på hur de skulle vilja att en besökare uppträde om det var de som var värdar. Till exempel gör det inget om du kommer hem sent på helgerna, men familjerna uppskattar alltid om du låter dem veta var du planerar att vara och vid vilken tidpunkt du planerar att komma hem, eftersom de kommer att oroa sig för ditt välbefinnande precis som alla bra familj skulle.

Att välja din värdfamilj i Boquete och Bocas del Toro, Panama
Vi lägger mycket energi på att välja rätt familj till rätt elev
Numera har våra spanska skolor i Panama gott om värdfamiljer (vår kompletta databas har mer än 80 värdfamiljer). Det hela började med att vi gick runt och knackade dörr hos främlingar när vår skola började få de först förfrågningarna efter ett spanska fördjupningsprogram. Allteftersom tiden har gått har ryktet spridit sig och nu rekommenderar våra familjer nya familjer och vi har familjer som kommer till vår spanska skola och säger att de också skulle vilja ha en Habla Ya elev i deras hem.

Även om vi redan har många lokala familjer som deltar i detta, letar vi alltid efter fler. Då och då hittar vi en ny familj, som är entusiastiska över tanken på att ta del av detta vackra kulturella utbytesprogram.

För att vi ska kunna välja den bästa värdfamiljen för dig, bör du fylla i vårt total spanska fördjupningsprogram- intervju. När du har valt din värdfamilj återkommer vi till dig med en fullständig beskrivning av dem.

Start och slutdatum för inkvarteringarna
Var noga med att låta oss veta den exakta dagen som du planerar att starta din inkvartering på
Eleverna bör försöka (tonvikten ligger på ordet försöka... det är inte obligatoriskt) att starta sin hem vistelse på lördagen innan deras spanskakurs börjar. Men om de inte kan, är det inga bekymmer... Vi är mycket flexibla! När Habla Ya har mottagit elevens ankomsttid, ordnar vi med upphämtning. För Boquete vi kan plocka upp studenterna på flygplatsen eller vid busstationen i David. I Bocas del Toro kan vi plocka upp eleverna på bryggan eller på flygplatsen. Efter eleven plockas upp, åker vi på ett snabbt besök på skolan (så länge det är öppet) och efteråt kommer vi att ta dem till deras värdfamilj.

Om eleverna planerar att anlända mellan måndag och fredag innan kursen börjar vi ber dem att vänligen meddela oss i förväg så att vi kan se till att deras avsedda värdfamilj är tillgänglig (en annan elev kan fortfarande bo där). Och om eleverna avser att anlända på söndagen innan utbildningen börjar behöver vi också veta deras ankomst detaljer till David så att vi kan ordna med upphämtning.

Om eleverna skulle komma fram till David eller Bocas del Toro utanför kontorstid (före 8:00 eller efter 17:30), kan vi ordna upphämtning mot en extra avgift på $10 utöver inkvarteringsavgiften. Annars måste du ta dig till din värdfamiljs hus på egen hand (du får din värdfamiljs adress!). Om du kommer för sent den första dagen i Boquete eller Bocas del Toro, (efter 8 pm), kan du behöva spendera natten på ett hotell eller vandrarhem (igen, vi kan hjälpa dig!). Med vissa värdfamiljer kommer det inte anses artigt att starta en inkvarteringprogram så sent på kvällen.

Så for de vet, bör eleverna informera oss om deras researrangemang och beräknad ankomsttid till David eller Bocas del Toro, eftersom vi inte gärna ser att värdfamiljerna sitter hemma och väntar i onödan. Familjer gillar också att välkomna sin nya familjemedlem med en speciell måltid så de uppskattar att veta när du planerar att anlända.

Kom ihåg att ange alla dessa detaljer i vår förprogram-intervju men om du fortfarande inte har din exakta resedetaljer, oroa dig inte: vi kommer att påminna dig om att ge dem till oss eftersom vi behöver känna till dem =), men det är bättre om du fyller i intervjun när du åtminstone vet vilka veckor du vill att ditt spanska fördjupnignsprogram börjar och slutar så att vi kan reservera den lämpligaste värdfamiljen för dig.

Värdfamilj - Single-person room - Frukost och middag

kr 3.153
veckovis

Homestay - Single-person room - Breakfast and dinner

Åldersomgrupp: 18 år gammal och äldre
Plats: In the city center of Bocas del Toro
Typ av boende: Värdfamilj
Typ av rum: Single-person room
Måltider: Frukost och middag (14 måltider per vecka)
Anläggningar: Kök, tvätt, trädgård, och andra
Avstånd till skolan: 10 - 45 minuter med walk
Tillgänglighet: januari - december
Ankomstdag: Lördag, helst
Avresedagen: Lördag, helst
kr 3.153
Det är på något sätt svårt att beskriva en typisk värdfamilj eftersom det finns någon sådan. Vissa är unga par utan barn, andra har barn eller tonåringar. Vi har också ensamstående föräldrar och par vars vuxna barn inte längre bor hemma, men kommer på besök då och då och vi har familjer som har en uppsättning mor och farföräldrar som bor tillsammans med dem, som erbjuder en fantastisk möjlighet att lära sig ännu mer om vårt förflutna.

Våra värdfamiljer är medelklass med lokala normer. En typisk hus kommer att ha ett vardagsrum / matsal, kök och badrum och 3 eller 4 sovrum. Det finns ofta en altan utanför som människor använder som en förlängning av huset. Luftkonditionering är inte nödvändigt eftersom Boquetes temperatur är naturligt frisk. Levnadsstandarden i Bocas del Toro är något lägre än i Boquete så förvänta dig att husen är lite mer simpla. Eftersom det finns så många olika typer av värdfamiljer ber vi våra elever att fylla i en fördjupningskurs intervju vilket kommer att hjälpa oss att välja den bästa familjen för dem. Vi kommer att göra vårt bästa för att välja den familj som du letar efter.

Vad som ingår i boendet hos en lokal värdfamilj
Varje spanska fördjupningelev kommer att ha sitt egna privata sovrum
Varje spanska fördjupningselev kommer att få ett privat rum och studieområde. Varje sovrum är rent, väl ventilerade och belysta. På begäran kan vi ordna ett delat rum som lämpar sig för par med eget badrum. Hus som kan erbjuda dessa anläggningar är oftast utanför staden inom 10 minuters resa med kollektivtrafik.

Med Habla Yas värdfamiljer kommer du att känna dig som hemma
Rena sängkläder och handdukar ges varje vecka. Varje hus har tillgång till dagligt bad eller dusch, eftersom det är vanlig hygenisk sed i vårt land också. Varje familj har grundläggande tvättstuga, tvättmedel ingår och ett strykjärn. Eleverna kan använda familjens tvättstuga vid behov för en extra avgift på $5 per belastning. Det finns några familjer som frivilligt tvättar sina "söner / döttrars" kläder. Liksom i alla familjer: fåga och du kommer få reda på vad som är normen i ditt nya hem!

När det gäller mat, kan du välja att 1, 2 eller 3 måltider per dag och vi kommer att välja en familj som ser till dina behov. Vänligen läs artikeln i den högra kolummen för att få veta mer om dina måltidsalternativ.

Känn dig fri att specificera dessa och / eller andra förfrågningar genom våra {0förprogramsintervju så kommer vi välja en familj specifikt för dig!

Språkeleverna kommer att förses med en nyckel till huset och kommer att tillåtas att komma och gå som de vill. Våra familjer vet verkligen hur man ser efter våra elever och får dem att känna sig som hemma. Våra fördjupningselever uppmanas att vara respektfulla gentemot familjens seder och även om familjen kommer att få dem att känna sig lika bekväma som vilken annan familjemedlem, ber vi våra elever att komma ihåg att de är gäster och att alltid tänka på hur de skulle vilja att en besökare uppträde om det var de som var värdar. Till exempel gör det inget om du kommer hem sent på helgerna, men familjerna uppskattar alltid om du låter dem veta var du planerar att vara och vid vilken tidpunkt du planerar att komma hem, eftersom de kommer att oroa sig för ditt välbefinnande precis som alla bra familj skulle.

Att välja din värdfamilj i Boquete och Bocas del Toro, Panama
Vi lägger mycket energi på att välja rätt familj till rätt elev
Numera har våra spanska skolor i Panama gott om värdfamiljer (vår kompletta databas har mer än 80 värdfamiljer). Det hela började med att vi gick runt och knackade dörr hos främlingar när vår skola började få de först förfrågningarna efter ett spanska fördjupningsprogram. Allteftersom tiden har gått har ryktet spridit sig och nu rekommenderar våra familjer nya familjer och vi har familjer som kommer till vår spanska skola och säger att de också skulle vilja ha en Habla Ya elev i deras hem.

Även om vi redan har många lokala familjer som deltar i detta, letar vi alltid efter fler. Då och då hittar vi en ny familj, som är entusiastiska över tanken på att ta del av detta vackra kulturella utbytesprogram.

För att vi ska kunna välja den bästa värdfamiljen för dig, bör du fylla i vårt total spanska fördjupningsprogram- intervju. När du har valt din värdfamilj återkommer vi till dig med en fullständig beskrivning av dem.

Start och slutdatum för inkvarteringarna
Var noga med att låta oss veta den exakta dagen som du planerar att starta din inkvartering på
Eleverna bör försöka (tonvikten ligger på ordet försöka... det är inte obligatoriskt) att starta sin hem vistelse på lördagen innan deras spanskakurs börjar. Men om de inte kan, är det inga bekymmer... Vi är mycket flexibla! När Habla Ya har mottagit elevens ankomsttid, ordnar vi med upphämtning. För Boquete vi kan plocka upp studenterna på flygplatsen eller vid busstationen i David. I Bocas del Toro kan vi plocka upp eleverna på bryggan eller på flygplatsen. Efter eleven plockas upp, åker vi på ett snabbt besök på skolan (så länge det är öppet) och efteråt kommer vi att ta dem till deras värdfamilj.

Om eleverna planerar att anlända mellan måndag och fredag innan kursen börjar vi ber dem att vänligen meddela oss i förväg så att vi kan se till att deras avsedda värdfamilj är tillgänglig (en annan elev kan fortfarande bo där). Och om eleverna avser att anlända på söndagen innan utbildningen börjar behöver vi också veta deras ankomst detaljer till David så att vi kan ordna med upphämtning.

Om eleverna skulle komma fram till David eller Bocas del Toro utanför kontorstid (före 8:00 eller efter 17:30), kan vi ordna upphämtning mot en extra avgift på $10 utöver inkvarteringsavgiften. Annars måste du ta dig till din värdfamiljs hus på egen hand (du får din värdfamiljs adress!). Om du kommer för sent den första dagen i Boquete eller Bocas del Toro, (efter 8 pm), kan du behöva spendera natten på ett hotell eller vandrarhem (igen, vi kan hjälpa dig!). Med vissa värdfamiljer kommer det inte anses artigt att starta en inkvarteringprogram så sent på kvällen.

Så for de vet, bör eleverna informera oss om deras researrangemang och beräknad ankomsttid till David eller Bocas del Toro, eftersom vi inte gärna ser att värdfamiljerna sitter hemma och väntar i onödan. Familjer gillar också att välkomna sin nya familjemedlem med en speciell måltid så de uppskattar att veta när du planerar att anlända.

Kom ihåg att ange alla dessa detaljer i vår förprogram-intervju men om du fortfarande inte har din exakta resedetaljer, oroa dig inte: vi kommer att påminna dig om att ge dem till oss eftersom vi behöver känna till dem =), men det är bättre om du fyller i intervjun när du åtminstone vet vilka veckor du vill att ditt spanska fördjupnignsprogram börjar och slutar så att vi kan reservera den lämpligaste värdfamiljen för dig.
visa

Visumsupport

Vi kan inte ansöka om visum för studenter. Dock kan skolan försörja dig med all dokumentation du behöver för att stödja din visumansökan.

Ditt antagningsbrev kommer att skickas till din hemadress via vanlig post utan kostnad. Om du önskar få ditt pappersarbete via expressbrev, kommer du att bli debiterad $75 när du registrerar dig.

Flyg och flygplatstransfer

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Bocas del Toro based on your budget, schedule and preferences.

Reseförsäkring

Studera utomlands bekymmersfritt med Language Internationals försäkringstäckning för hälsa och personliga ägodelar. När du bokat en kurs hos oss, så kan du välja att köpa en internationell försäkringsplan som inte bara täcker sjukvårdskostnader, men också förlust av dina personliga tillhörligheter. Du måste boka din försäkring i förtid när du registrerar dig.

Läs mer om vår försäkringsplan »

Läs mer...
questions

Frågor och svar

Har du några frågor? Få svar från våra studievägledare och personal och tidigare studenter på Habla Ya Spanish Schools.

Ställ en fråga
Visa priser