De 2 bästa språkskolorna i Hong Kong i 2024 (från kr 4.650)

Nyligen recenserade Kinesisk Kantonesisk-skolor i Hong Kong

Q Language

Först var det svårt att hitta min nivå, jag började med nybörjare att bli mer självsäker när jag talade då, efter en privat lektion kunde jag ändra nivån och det var verkligen bättre och mer intressant för mig. Eleverna är väldigt trevliga och... more


kinesiska kantonesiska KURSTYPER

Vilken typ av kinesisk kantonesiskkurs letar du efter?

Allmän

Allmänna kinesiska kantonesiska språkkurser

Generella kinesiska kantonesiska språkkurser är för vuxna som vill förbättra sin kinesiska kantonesiska gällande talförmåga, hörförståelse, läsförståelse och skrivförmåga. De flesta kurser är för vuxna i åldrarna 16 och upp. 2 - 48 långa veckorskurser tillgängliga. De flesta kurser har i genomsnitt 30 lektioner per vecka.

Testförberedelser

Förberedelsekurs för kinesisk kantonesisktest

kinesiska kantonesiska testförberedande kurser är för studenter som vill förbereda sig inför kinesiska kantonesiska språktest för att öka sina jobbmöjligheter eller få tillträde till ett universitet.

Företag

Affärskinesiska kantonesiska kurser

Enskilda lektioner i affärskinesiska kantonesiska är för företagsledare och andra professionella som vill lära sig affärskinesiska kantonesiska så snabbt som möjligt med skräddarsydda lektioner och en privat kinesisk kantonesisklärare.

Professionella

Yrkesutvecklande kurser i kinesiska kantonesiska

Yrkesutvecklande språkkurser i kinesiska kantonesiska är för yrkesverksamma som vill studera kinesiska kantonesiska inom ett visst område, till exempel business, medicin, juridik, luftfart eller besöksnäring.