De 7 bästa språkskolorna i Santiago i 2024 (från kr 1.192)

Nyligen recenserade Spanska-skolor i Santiago

Tandem Santiago - Escuela Violeta Parra

Klass storlekarna är på en bekväm nivå 4-5, så det finns gott om möjligheter för varje elev att delta och vara således sättas genom sin takt.Jag på första tonande oro som jag kände att jag tillhörde på en högre nivå än jag sattes i för mina morgon... more

Instituto Chileno Suizo de Idiomas y Cultura

De människor som arbetet det var bra, respektfullt och bra. Läget var bäst. Lärarna var fantastisk.Det fanns några mindre frågor dock:För de första veckorna verkade det som jag var den enda med klassen i skolan. Jag njöt klassen men jag gillade... more


spanska KURSTYPER

Vilken typ av spanskkurs letar du efter?

Allmän

Allmänna spanska språkkurser

Generella spanska språkkurser är för vuxna som vill förbättra sin spanska gällande talförmåga, hörförståelse, läsförståelse och skrivförmåga. De flesta kurser är för vuxna i åldrarna 16 och upp. 2 - 48 långa veckorskurser tillgängliga. De flesta kurser har i genomsnitt 30 lektioner per vecka.

Företag

Affärsspanska kurser

Enskilda lektioner i affärsspanska är för företagsledare och andra professionella som vill lära sig affärsspanska så snabbt som möjligt med skräddarsydda lektioner och en privat spansklärare.

Professionella

Yrkesutvecklande kurser i spanska

Yrkesutvecklande språkkurser i spanska är för yrkesverksamma som vill studera spanska inom ett visst område, till exempel business, medicin, juridik, luftfart eller besöksnäring.

Specialitet

Specialkurser i spanska

Specialkurser i spanska är för dem som vill studera spanska och samtidigt delta i aktiviteter såsom idrott, konst, mat och mycket mer.