De 13 bästa språkskolorna i Tokyo i 2024 (från kr 4.024)

Nyligen recenserade Japanska-skolor i Tokyo

JCLI Japanese Language School

Min erfarenhet på skolan var väl förhoppningsvis det enda som gick detta dåligt! Jag vet inte riktigt var du ska börja. Jag vill inte säga att du inte bör gå till skolan, men jag kommer att säga att det finns några men.Först låt mig berätta min... more


japanska KURSTYPER

Vilken typ av japanskkurs letar du efter?

Allmän

Allmänna japanska språkkurser

Generella japanska språkkurser är för vuxna som vill förbättra sin japanska gällande talförmåga, hörförståelse, läsförståelse och skrivförmåga. De flesta kurser är för vuxna i åldrarna 16 och upp. 2 - 48 långa veckorskurser tillgängliga. De flesta kurser har i genomsnitt 30 lektioner per vecka.

Testförberedelser

Förberedelsekurs för japansktest

japanska testförberedande kurser är för studenter som vill förbereda sig inför japanska språktest för att öka sina jobbmöjligheter eller få tillträde till ett universitet.

Företag

Affärsjapanska kurser

Enskilda lektioner i affärsjapanska är för företagsledare och andra professionella som vill lära sig affärsjapanska så snabbt som möjligt med skräddarsydda lektioner och en privat japansklärare.

Specialitet

Specialkurser i japanska

Specialkurser i japanska är för dem som vill studera japanska och samtidigt delta i aktiviteter såsom idrott, konst, mat och mycket mer.