Zoni Language Centers

1434 Collins Av., Miami, Florida 33139, USA
courses

Alla kurser

Zoni Language Centers erbjuder följande kurstyper:

med start
kr 3.509

med start
kr 3.737
school
photos

Bilder

  • Zoni Language Centers 1/5
  • Zoni Language Centers 2/5
  • Zoni Language Centers 3/5
  • Zoni Language Centers 4/5
  • Zoni Language Centers 5/5
visa

Visumsupport

Vi kan inte ansöka om visum för studenter. Dock kan skolan försörja dig med all dokumentation du behöver för att stödja din visumansökan.

Om du studerar på heltid i mer än 18 timmar per vecka i USA, så kommer du att få en I-20, som du måste överlämna till den amerikanska ambassaden tillsammans med din F-1 studentvisumsansökan. Din I-20 har ett spårningsnummer (SEVIS). Studenter som önskar ansöka ett studentvisum måste betala SEVIS-avgiften på internet innan det är dags att gå till amerikanska ambassaden eller konslutatet för en visumsintervju.

Din I-20 kommer att skickas till din hemadress via vanlig post utan kostnad. Om du önskar att få ditt pappersarbete via expressbrev, kommer du att bli debiterad $100 när du registrerar dig.

Var vänlig notera att enlight amerikansk lag kan en I-20 bara utfärdas till studenter som planerar att studera engelska på heltid. Amerikansk lag godkänner inte studenter som studerar på halvtid med ett F-1 studentvisum. Om du studerar mindre än 18 timmar per vecka, så måste du ansöka om ett besöksvisum (B1/B2) på egen hand.

Läs mer om hur man får ett amerikanskt studentvisum »

Flyg och flygplatstransfer

Var vänlig notera att vi inte bokar flygresor för våra studenter. Om du söker efter låga flygkostnader, så rekommenderar vi Kayak.com, en sökmotor som låter dig jämföra flygalternativ från ditt hemland till Miam beserat på din budget, schema och preferenser.

Reseförsäkring

Studera utomlands bekymmersfritt med Language Internationals försäkringstäckning för hälsa och personliga ägodelar. När du bokat en kurs hos oss, så kan du välja att köpa en internationell försäkringsplan som inte bara täcker sjukvårdskostnader, men också förlust av dina personliga tillhörligheter. Du måste boka din försäkring i förtid när du registrerar dig.

Läs mer om vår försäkringsplan »

Läs mer...
map

Map

1434 Collins Av.
Miami
Florida 33139
USA

Skolans läge

Vårt campus ligger i hjärtat av det historiska Art Deco-distriktet, några steg från den vita sanden och klarblåa vattnet. Spendera långa, avkopplande eftermiddagar, prata med dina vänner, häng vid ett trottoarkafé eller lyssna på bra musik i en jazzbar. är bara många av de stora aktiviteterna i Miami. Miamis livliga bar och klubbscen är utmärkt för kvällsevenemang. Oavsett om du vill spendera dagen studerandes på stranden, arbeta på din solbränna eller utforskar stadens tropiska smak, har Zoni Campus, Miami Beach alternativ att tillgodose alla.

questions

Frågor och svar

Har du några frågor? Få svar från våra studievägledare och personal och tidigare studenter på Zoni Language Centers.

Ställ en fråga
Visa priser