Populära destinationer

Arabiska-kurser i Amman med Language International
lär dig arabiska
Amman

5 skolor, 95 kurser sök

Arabiska-kurser i Kairo med Language International
lär dig arabiska
Kairo

5 skolor, 52 kurser sök

Arabiska-kurser i Sfax med Language International
lär dig arabiska
Sfax

1 skola, 33 kurser sök

arabiska KURSTYPER

Vilken typ av arabiskkurs letar du efter?

Allmän

Allmänna arabiska språkkurser

Generella arabiska språkkurser är för vuxna som vill förbättra sin arabiska gällande talförmåga, hörförståelse, läsförståelse och skrivförmåga. De flesta kurser är för vuxna i åldrarna 16 och upp. 2 - 48 långa veckorskurser tillgängliga. De flesta kurser har i genomsnitt 30 lektioner per vecka.

Junior

Kurser i arabiska för barn

Dessa sommarkurser är perfekta för barn i åldern 4 till 12 och tonåringar i åldern 13 till 18 som vill studera arabiska på sommaren. 4 - 8 veckorskurser tillgängliga från juni till augusti.

Testförberedelser

Förberedelsekurs för arabisktest

arabiska testförberedande kurser är för studenter som vill förbereda sig inför arabiska språktest för att öka sina jobbmöjligheter eller få tillträde till ett universitet.

Företag

Affärsarabiska kurser

Enskilda lektioner i affärsarabiska är för företagsledare och andra professionella som vill lära sig affärsarabiska så snabbt som möjligt med skräddarsydda lektioner och en privat arabisklärare.

Professionella

Yrkesutvecklande kurser i arabiska

Yrkesutvecklande språkkurser i arabiska är för yrkesverksamma som vill studera arabiska inom ett visst område, till exempel business, medicin, juridik, luftfart eller besöksnäring.

Studier och arbete

Arbets- och studentprogram på arabiska

Kombinerade arbets- och utbildningsprogram är för vuxna som vill lära sig arabiska och få professionell arbetslivserfarenhet samtidigt.

Specialitet

Specialkurser i arabiska

Specialkurser i arabiska är för dem som vill studera arabiska och samtidigt delta i aktiviteter såsom idrott, konst, mat och mycket mer.