Vi är ett team med språk- och teknikentusiaster som tillsammans jobbar för att bygga den bästa söksidan för språkkurser.

Vårt mål är att hjälpa dig planera din språkupplevelse. Vi har utformat vår webbplats för att hjälpa dig att enkelt jämföra tusentals kurser på en gång. Om du vill tillbringa timmar med att söka igenom varje individuell språkskolas hemsida själv, är det ett alternativ. Om du föredrar ett enklare sätt att hitta en bra deal, så kan vi hjälpa till. Vår webbplats presenterar kursresultat på ett sätt som gör att du kan välja den bästa kursen för dig genom att titta på endast en sida.

Hos Language International vill vi göra din upplevelse bättre och betona det roliga i att planera din språkkurs.


Möt våra grundare

Karen Ong
Karen Ong

Verkställande direktör

Hennes passion för språk och olika kulturer ledde henne till att starta Language International. Karen är ett språk- och resentusiast, talar 6 språk (och vill för närvarande lära sig tyska, hennes sjunde), och har rest till över 100 städer på 6 kontinenter.

Language International är en fortsättning på hennes intresse för att underlätta språk- och kulturutbyten. Innan hon startade Language International, grundade hon MyHappyPlanet.com , en webbplats för språkutbyten. Karen har en MBA från Harvard Business School där hon mottog Robert F. Jasse Award.

Michael Reich
Michael Reich

Ekonomi- och finansdirektör

Michael talar engelska, tyska och franska flytande, och vill nu lära sig kinesiska. Han är född i Tyskland och studerade i Frankrike, Tyskland och USA. Han ansvarar nu för vår försäljning och alla ekonomifunktioner på Language International.

Innan han jobbade på Language International, grundade han UpDown.com , en virtuell investereringsplats, och var en av ägarna av Spirit Link GmbH , ett IT-konsultföretag. Michael har en MBA-examen från Harvard Business School och en kandidatexamen i företagsekonomi från University av Reutlingen i Tyskland och Reims Management School i Frankrike.

Simone Reich
Simone Reich emaila Simone »

Teamledare och studievägledare (tyska, spanska, franska, engelska)

Simone leder vårt team av studievägledare och rådger även våra tyska-, franska- och spansktalande studenter. Hon föddes i Tyskland men har bott i Colombia i ett år och i Egypten i 4 år.

Hon har en magisterexamen i antropologi, latinamerikanska studier, och psykologi från universitetet i Hamburg . Hon är också en certifierad översättare, tolk, och utlandskorrespondent för spanska och franska. Innan hon började hos Language International, arbetade hon som PADI Staff Instructor i Dahab, Egypten.

Michele Bianchini
Michele Bianchini emaila Michele »

Studievägledare (italienska, franska, danska, engelska)

Michele rådger våra italiensk-, fransk- och dansktalande studenter. Han växte upp i Sardinien, studerade i Dijon, gick på universitetet i Pisa, arbetade i Köpenhamn och Malta, och bor nu i Berlin. Förutom italienska, talar han franska och danska.

Han har en trippel magisterexamen i europeiska litterära kulturer från Universitetet i Bologna , University of Thessaloniki och University of Haute Alsace . Han har också en kandidatexamen i europeiska litteratur och moderna språk från Universitetet i Pisa .

Carla Oller
Carla Oller emaila Carla »

Studievägledare (portugisiska, spanska)

Carla rådger våra portugisiska- och spansktalande studenter. Hennes mamma är portugisiska och hennes pappa är spansk. Hon växte upp i Spanien och gick på universitetet i Brasilien.

Hon har en examen i social kommunikation från Hög utbildning Institute of Brasília - IESB i Brasilien och studerade reklam och PR vid University Girona i Spanien. Innan hon började hos Language International arbetade hon på Communications Intelligence, där hon skapade innehåll på engelska, portugisiska och spanska.

Iliana Pistoli
Iliana Pistoli emaila Iliana »

Studievägledare (franska, grekiska, turkiska, engelska)

Iliana rådger våra franska-, grekiska- och turkisktalande studenter. Hon växte upp i Aten och hennes modersmål är grekiska. Hon bodde i Paris i 4 år och studerade turkiska i 6 år, så hon talar franska och turkiska flytande.

Hon har en kandidatexamen i turkiska från Kapodistrian University of Athens och en magisterexamen i internationella relationer och turkiska från Institut National des Langues et Civilisationorient-Langues O ' i Paris. Hon har tidigare arbetat för MyToys , Migreurop , grekiska rådet för flyktingar och Amnesty International .


Vårt marknadsföringsteam

Jesse Gildesgame
Jesse Gildesgame

Direktör för strategiska initiativ och partnerskap

Jesse fokuserar för närvarande på att möjliggöra affärsutveckling genom vår personal, framförallt bland våra innehållsansvariga och projektledare, för att utöka vårt nätverk av språkskolor runt om i världen.

Jesse har en examen från Bowdoin College med en kandidatexamen i filosofi och statsvetenskap. Han har också studerat utomlands vid University of Cape Town i Sydafrika. Under sin tid på college, var Jesse styrelseledamot på 9.11 WBOR och Bloggar Buddies, en utbildningssatsning online.


Vårt ekonomi- och bokföringsteam

Jun Ge
Jun Ge

Ekonomi- och bokföringspraktikant

Juni förvaltar Language Internationals leverantörsskulder och kundfordringar. Hon talar flytande mandarin, engelska och japanska.

Hon har en magisterexamen i försäkringsmatematik från Boston University och en kandidatexamen i matematik och ekonomisk förvaltning från DePauw University . Hon har tidigare arbetat som en försäkringsteknisk analytiker för Sino Livförsäkring i Shenzhen, Kina. Hon arbetade även som analytiker på ING Group i Dalian, Kina.


Du?

Vill du se ditt ansikte här?

Vi är en snabbt växande start-up och vi är angelägna om att få kontakt med exceptionella personer som kan vara intresserade av att jobba som en del av vårt team.

Om du tycker att vår vision att förändra människors sätt att hitta och upptäcka livsförändrande språkprogram verkar spännande vill vi gärna att du hör av dig. Skicka oss ett mail på [email protected] .


Våra kontor

Boston222 3rd Street, Suite 3130, Cambridge, Massachusetts, 02142, USA
BerlinSchönhauser Allee 6/7, 10119, Berlin, Tyskland