Populära destinationer

Kinesiska (Mandarin)-kurser i Shanghai med Language International
lär dig kinesiska mandarin
Shanghai

21 skolor, 151 kurser sök

Kinesiska (Mandarin)-kurser i Peking med Language International
lär dig kinesiska mandarin
Peking

10 skolor, 79 kurser sök

Kinesiska (Mandarin)-kurser i Hong Kong med Language International
lär dig kinesiska mandarin
Hong Kong

3 skolor, 42 kurser sök

kinesiska mandarin KURSTYPER

Vilken typ av kinesisk mandarinkurs letar du efter?

Allmän

Allmänna kinesiska mandarin språkkurser

Generella kinesiska mandarin språkkurser är för vuxna som vill förbättra sin kinesiska mandarin gällande talförmåga, hörförståelse, läsförståelse och skrivförmåga. De flesta kurser är för vuxna i åldrarna 16 och upp. 2 - 48 långa veckorskurser tillgängliga. De flesta kurser har i genomsnitt 30 lektioner per vecka.

Junior

Kurser i kinesiska mandarin för barn

Dessa sommarkurser är perfekta för barn i åldern 4 till 12 och tonåringar i åldern 13 till 18 som vill studera kinesiska mandarin på sommaren. 4 - 8 veckorskurser tillgängliga från juni till augusti.

Testförberedelser

Förberedelsekurs för kinesisk mandarintest

kinesiska mandarin testförberedande kurser är för studenter som vill förbereda sig inför kinesiska mandarin språktest för att öka sina jobbmöjligheter eller få tillträde till ett universitet.

Företag

Affärskinesiska mandarin kurser

Enskilda lektioner i affärskinesiska mandarin är för företagsledare och andra professionella som vill lära sig affärskinesiska mandarin så snabbt som möjligt med skräddarsydda lektioner och en privat kinesisk mandarinlärare.

Professionella

Yrkesutvecklande kurser i kinesiska mandarin

Yrkesutvecklande språkkurser i kinesiska mandarin är för yrkesverksamma som vill studera kinesiska mandarin inom ett visst område, till exempel business, medicin, juridik, luftfart eller besöksnäring.

Studier och arbete

Arbets- och studentprogram på kinesiska mandarin

Kombinerade arbets- och utbildningsprogram är för vuxna som vill lära sig kinesiska mandarin och få professionell arbetslivserfarenhet samtidigt.

Specialitet

Specialkurser i kinesiska mandarin

Specialkurser i kinesiska mandarin är för dem som vill studera kinesiska mandarin och samtidigt delta i aktiviteter såsom idrott, konst, mat och mycket mer.