Populära destinationer

Italienska-kurser i Florens med Language International
lär dig italienska
Florens

17 skolor, 246 kurser sök

Italienska-kurser i Rom med Language International
lär dig italienska
Rom

12 skolor, 114 kurser sök

Italienska-kurser i Milano med Language International
lär dig italienska
Milano

6 skolor, 83 kurser sök

italienska KURSTYPER

Vilken typ av italienskkurs letar du efter?

Allmän

Allmänna italienska språkkurser

Generella italienska språkkurser är för vuxna som vill förbättra sin italienska gällande talförmåga, hörförståelse, läsförståelse och skrivförmåga. De flesta kurser är för vuxna i åldrarna 16 och upp. 2 - 48 långa veckorskurser tillgängliga. De flesta kurser har i genomsnitt 30 lektioner per vecka.

Junior

Kurser i italienska för barn

Dessa sommarkurser är perfekta för barn i åldern 4 till 12 och tonåringar i åldern 13 till 18 som vill studera italienska på sommaren. 4 - 8 veckorskurser tillgängliga från juni till augusti.

Testförberedelser

Förberedelsekurs för italiensktest

italienska testförberedande kurser är för studenter som vill förbereda sig inför italienska språktest för att öka sina jobbmöjligheter eller få tillträde till ett universitet.

Företag

Affärsitalienska kurser

Enskilda lektioner i affärsitalienska är för företagsledare och andra professionella som vill lära sig affärsitalienska så snabbt som möjligt med skräddarsydda lektioner och en privat italiensklärare.

Lärarutbildning

Kurser i italienska för lärare

italienska lärarkurser är för lärare som är intresserade av att undervisa italiensk utomlands. Det finns en enorm efterfrågan på kvalificerade italiensklärare och arbetstillfällen i nästan alla länder runt om i världen.

Professionella

Yrkesutvecklande kurser i italienska

Yrkesutvecklande språkkurser i italienska är för yrkesverksamma som vill studera italienska inom ett visst område, till exempel business, medicin, juridik, luftfart eller besöksnäring.

Studier och arbete

Arbets- och studentprogram på italienska

Kombinerade arbets- och utbildningsprogram är för vuxna som vill lära sig italienska och få professionell arbetslivserfarenhet samtidigt.

Specialitet

Specialkurser i italienska

Specialkurser i italienska är för dem som vill studera italienska och samtidigt delta i aktiviteter såsom idrott, konst, mat och mycket mer.