Populära destinationer

Japanska-kurser i Tokyo med Language International
lär dig japanska
Tokyo

11 skolor, 60 kurser sök

Japanska-kurser i Fukuoka med Language International
lär dig japanska
Fukuoka

3 skolor, 21 kurser sök

Japanska-kurser i Kyoto med Language International
lär dig japanska
Kyoto

2 skolor, 12 kurser sök

japanska KURSTYPER

Vilken typ av japanskkurs letar du efter?

Allmän

Allmänna japanska språkkurser

Generella japanska språkkurser är för vuxna som vill förbättra sin japanska gällande talförmåga, hörförståelse, läsförståelse och skrivförmåga. De flesta kurser är för vuxna i åldrarna 16 och upp. 2 - 48 långa veckorskurser tillgängliga. De flesta kurser har i genomsnitt 30 lektioner per vecka.

Junior

Kurser i japanska för barn

Dessa sommarkurser är perfekta för barn i åldern 4 till 12 och tonåringar i åldern 13 till 18 som vill studera japanska på sommaren. 4 - 8 veckorskurser tillgängliga från juni till augusti.

Testförberedelser

Förberedelsekurs för japansktest

japanska testförberedande kurser är för studenter som vill förbereda sig inför japanska språktest för att öka sina jobbmöjligheter eller få tillträde till ett universitet.

Företag

Affärsjapanska kurser

Enskilda lektioner i affärsjapanska är för företagsledare och andra professionella som vill lära sig affärsjapanska så snabbt som möjligt med skräddarsydda lektioner och en privat japansklärare.

Professionella

Yrkesutvecklande kurser i japanska

Yrkesutvecklande språkkurser i japanska är för yrkesverksamma som vill studera japanska inom ett visst område, till exempel business, medicin, juridik, luftfart eller besöksnäring.

Studier och arbete

Arbets- och studentprogram på japanska

Kombinerade arbets- och utbildningsprogram är för vuxna som vill lära sig japanska och få professionell arbetslivserfarenhet samtidigt.

Specialitet

Specialkurser i japanska

Specialkurser i japanska är för dem som vill studera japanska och samtidigt delta i aktiviteter såsom idrott, konst, mat och mycket mer.