Simone Reich
Simone Reich emaila Simone »

Teamledare och studievägledare (tyska, spanska, franska, engelska)

Simone leder vårt team av studievägledare och rådger även våra tyska-, franska- och spansktalande studenter. Hon föddes i Tyskland men har bott i Colombia i ett år och i Egypten i 4 år.

Hon har en magisterexamen i antropologi, latinamerikanska studier, och psykologi från universitetet i Hamburg . Hon är också en certifierad översättare, tolk, och utlandskorrespondent för spanska och franska. Innan hon började hos Language International, arbetade hon som PADI Staff Instructor i Dahab, Egypten.

Michele Bianchini
Michele Bianchini emaila Michele »

Studievägledare (italienska, franska, danska, engelska)

Michele rådger våra italiensk-, fransk- och dansktalande studenter. Han växte upp i Sardinien, studerade i Dijon, gick på universitetet i Pisa, arbetade i Köpenhamn och Malta, och bor nu i Berlin. Förutom italienska, talar han franska och danska.

Han har en trippel magisterexamen i europeiska litterära kulturer från Universitetet i Bologna , University of Thessaloniki och University of Haute Alsace . Han har också en kandidatexamen i europeiska litteratur och moderna språk från Universitetet i Pisa .

Carla Oller
Carla Oller emaila Carla »

Studievägledare (portugisiska, spanska)

Carla rådger våra portugisiska- och spansktalande studenter. Hennes mamma är portugisiska och hennes pappa är spansk. Hon växte upp i Spanien och gick på universitetet i Brasilien.

Hon har en examen i social kommunikation från Hög utbildning Institute of Brasília - IESB i Brasilien och studerade reklam och PR vid University Girona i Spanien. Innan hon började hos Language International arbetade hon på Communications Intelligence, där hon skapade innehåll på engelska, portugisiska och spanska.

Iliana Pistoli
Iliana Pistoli emaila Iliana »

Studievägledare (franska, grekiska, turkiska, engelska)

Iliana rådger våra franska-, grekiska- och turkisktalande studenter. Hon växte upp i Aten och hennes modersmål är grekiska. Hon bodde i Paris i 4 år och studerade turkiska i 6 år, så hon talar franska och turkiska flytande.

Hon har en kandidatexamen i turkiska från Kapodistrian University of Athens och en magisterexamen i internationella relationer och turkiska från Institut National des Langues et Civilisationorient-Langues O ' i Paris. Hon har tidigare arbetat för MyToys , Migreurop , grekiska rådet för flyktingar och Amnesty International .