De 2 bästa språkskolorna i Exeter i 2019 (från kr 3.323)

Nyligen recenserade Engelska-skolor i Exeter

Globe English Centre

Denna vecka lång erfarenhet i ett annat land från min familj och mina vänner gav mig mycket både språkligt och kulturellt. Jag fann det vara en mycket lärorik resa. Det får mig att upptäcka nya saker.Om min svenska upptäckte jag nya ord samtidigt ha... more

Globe English Centre

Klasserna var rent och fint. Platsen var långt men vi kände inte långa avstånd. Verksamhet var häpnadsväckande. Jag älskade verkligen det. Allt var trevligt. more


engelska KURSTYPER

Vilken typ av engelskakurs letar du efter?

Allmän

Allmänna engelska språkkurser

Generella engelska språkkurser är för vuxna som vill förbättra sin engelska gällande talförmåga, hörförståelse, läsförståelse och skrivförmåga. De flesta kurser är för vuxna i åldrarna 16 och upp. 2 - 48 långa veckorskurser tillgängliga. De flesta kurser har i genomsnitt 30 lektioner per vecka.

Junior

Kurser i engelska för barn

Dessa sommarkurser är perfekta för barn i åldern 4 till 12 och tonåringar i åldern 13 till 18 som vill studera engelska på sommaren. 4 - 8 veckorskurser tillgängliga från juni till augusti.

Testförberedelser

Förberedelsekurs för engelskatest

engelska testförberedande kurser är för studenter som vill förbereda sig inför engelska språktest för att öka sina jobbmöjligheter eller få tillträde till ett universitet.

Företag

Affärsengelska kurser

Enskilda lektioner i affärsengelska är för företagsledare och andra professionella som vill lära sig affärsengelska så snabbt som möjligt med skräddarsydda lektioner och en privat engelskalärare.