Populära destinationer i Florida

Miam
lär dig engelska
Miam

10 skolor, 157 kurser sök

Orlando
lär dig engelska
Orlando

10 skolor, 121 kurser sök


Miam
Orlando
Fort Lauderdale

Fort Lauderdale

3 skolor, 100 kurser

Miami Beach

Miami Beach

3 skolor, 12 kurser

Tampa
Boca Raton

Boca Raton

2 skolor, 21 kurser

Aventura

Aventura

1 skola, 6 kurser

Coral Gables

Coral Gables

1 skola, 1 kurs

Key Biscayne

Key Biscayne

1 skola, 1 kurs

Melbourne

Melbourne

1 skola, 4 kurser

Visa alla regioner i Florida »

engelska KURSTYPER

Vilken typ av engelskkurs letar du efter?

Allmän

Allmänna engelska språkkurser

Generella engelska språkkurser är för vuxna som vill förbättra sin engelska gällande talförmåga, hörförståelse, läsförståelse och skrivförmåga. De flesta kurser är för vuxna i åldrarna 16 och upp. 2 - 48 långa veckorskurser tillgängliga. De flesta kurser har i genomsnitt 30 lektioner per vecka.

Junior

Kurser i engelska för barn

Dessa sommarkurser är perfekta för barn i åldern 4 till 12 och tonåringar i åldern 13 till 18 som vill studera engelska på sommaren. 4 - 8 veckorskurser tillgängliga från juni till augusti.

Testförberedelser

Förberedelsekurs för engelsktest

engelska testförberedande kurser är för studenter som vill förbereda sig inför engelska språktest för att öka sina jobbmöjligheter eller få tillträde till ett universitet.

Företag

Affärsengelska kurser

Enskilda lektioner i affärsengelska är för företagsledare och andra professionella som vill lära sig affärsengelska så snabbt som möjligt med skräddarsydda lektioner och en privat engelsklärare.

Lärarutbildning

Kurser i engelska för lärare

engelska lärarkurser är för lärare som är intresserade av att undervisa engelsk utomlands. Det finns en enorm efterfrågan på kvalificerade engelsklärare och arbetstillfällen i nästan alla länder runt om i världen.

Professionella

Yrkesutvecklande kurser i engelska

Yrkesutvecklande språkkurser i engelska är för yrkesverksamma som vill studera engelska inom ett visst område, till exempel business, medicin, juridik, luftfart eller besöksnäring.

Specialitet

Specialkurser i engelska

Specialkurser i engelska är för dem som vill studera engelska och samtidigt delta i aktiviteter såsom idrott, konst, mat och mycket mer.