De 14 bästa språkskolorna i Paris i 2020 (från kr 679)

franska KURSTYPER

Vilken typ av franskakurs letar du efter?

Allmän

Allmänna franska språkkurser

Generella franska språkkurser är för vuxna som vill förbättra sin franska gällande talförmåga, hörförståelse, läsförståelse och skrivförmåga. De flesta kurser är för vuxna i åldrarna 16 och upp. 2 - 48 långa veckorskurser tillgängliga. De flesta kurser har i genomsnitt 30 lektioner per vecka.

Junior

Kurser i franska för barn

Dessa sommarkurser är perfekta för barn i åldern 4 till 12 och tonåringar i åldern 13 till 18 som vill studera franska på sommaren. 4 - 8 veckorskurser tillgängliga från juni till augusti.

Testförberedelser

Förberedelsekurs för franskatest

franska testförberedande kurser är för studenter som vill förbereda sig inför franska språktest för att öka sina jobbmöjligheter eller få tillträde till ett universitet.

Företag

Affärsfranska kurser

Enskilda lektioner i affärsfranska är för företagsledare och andra professionella som vill lära sig affärsfranska så snabbt som möjligt med skräddarsydda lektioner och en privat franskalärare.

Lärarutbildning

Kurser i franska för lärare

franska lärarkurser är för lärare som är intresserade av att undervisa franska utomlands. Det finns en enorm efterfrågan på kvalificerade franskalärare och arbetstillfällen i nästan alla länder runt om i världen.

Professionella

Yrkesutvecklande kurser i franska

Yrkesutvecklande språkkurser i franska är för yrkesverksamma som vill studera franska inom ett visst område, till exempel business, medicin, juridik, luftfart eller besöksnäring.

Studier och arbete

Arbets- och studentprogram på franska

Kombinerade arbets- och utbildningsprogram är för vuxna som vill lära sig franska och få professionell arbetslivserfarenhet samtidigt.

Specialitet

Specialkurser i franska

Specialkurser i franska är för dem som vill studera franska och samtidigt delta i aktiviteter såsom idrott, konst, mat och mycket mer.

Universitet