Populära destinationer

Grekiska-kurser i Aten med Language International
lär dig grekiska
Aten

3 skolor, 23 kurser sök

Grekiska-kurser i Chania med Language International
lär dig grekiska
Chania

3 skolor, 19 kurser sök

Grekiska-kurser i Thessalonika med Language International
lär dig grekiska
Thessalonika

4 skolor, 17 kurser sök

grekiska KURSTYPER

Vilken typ av grekiskkurs letar du efter?

Allmän

Allmänna grekiska språkkurser

Generella grekiska språkkurser är för vuxna som vill förbättra sin grekiska gällande talförmåga, hörförståelse, läsförståelse och skrivförmåga. De flesta kurser är för vuxna i åldrarna 16 och upp. 2 - 48 långa veckorskurser tillgängliga. De flesta kurser har i genomsnitt 30 lektioner per vecka.

Junior

Kurser i grekiska för barn

Dessa sommarkurser är perfekta för barn i åldern 4 till 12 och tonåringar i åldern 13 till 18 som vill studera grekiska på sommaren. 4 - 8 veckorskurser tillgängliga från juni till augusti.

Testförberedelser

Förberedelsekurs för grekisktest

grekiska testförberedande kurser är för studenter som vill förbereda sig inför grekiska språktest för att öka sina jobbmöjligheter eller få tillträde till ett universitet.

Företag

Affärsgrekiska kurser

Enskilda lektioner i affärsgrekiska är för företagsledare och andra professionella som vill lära sig affärsgrekiska så snabbt som möjligt med skräddarsydda lektioner och en privat grekisklärare.

Professionella

Yrkesutvecklande kurser i grekiska

Yrkesutvecklande språkkurser i grekiska är för yrkesverksamma som vill studera grekiska inom ett visst område, till exempel business, medicin, juridik, luftfart eller besöksnäring.

Specialitet

Specialkurser i grekiska

Specialkurser i grekiska är för dem som vill studera grekiska och samtidigt delta i aktiviteter såsom idrott, konst, mat och mycket mer.