De 2 bästa språkskolorna i Sanremo i 2024 (från kr 2.785)

Nyligen recenserade Italienska-skolor i Sanremo

Omnilingua

Jag var på skolan i totalt 4 veckor, första veckan hade vi en lärare som tyvärr inte var riktigt hjälpsam. Jag hade bra, vänliga lärare under de återstående 3 veckorna. Lektionerna var oftast väldigt varierande. Något som störde mig var att på... more

Omnilingua

Jag njöt verkligen av min vecka på Omnilingua. Läget är fantastiskt, Sanremo är en härlig stad med många saker att se och göra. Skolan ligger nära stranden, affärer, caféer och restauranger, och lätt att hitta. Jag möttes av trevlig... more


italienska KURSTYPER

Vilken typ av italienskkurs letar du efter?

Allmän

Allmänna italienska språkkurser

Generella italienska språkkurser är för vuxna som vill förbättra sin italienska gällande talförmåga, hörförståelse, läsförståelse och skrivförmåga. De flesta kurser är för vuxna i åldrarna 16 och upp. 2 - 48 långa veckorskurser tillgängliga. De flesta kurser har i genomsnitt 30 lektioner per vecka.

Testförberedelser

Förberedelsekurs för italiensktest

italienska testförberedande kurser är för studenter som vill förbereda sig inför italienska språktest för att öka sina jobbmöjligheter eller få tillträde till ett universitet.

Specialitet

Specialkurser i italienska

Specialkurser i italienska är för dem som vill studera italienska och samtidigt delta i aktiviteter såsom idrott, konst, mat och mycket mer.