Populära destinationer

Hong Kong
lär dig koreanska
Hong Kong

2 skolor, 13 kurser sök

Seoul
lär dig koreanska
Seoul

4 skolor, 12 kurser sök

Atlanta
lär dig koreanska
Atlanta

1 skola, 5 kurser sök

koreanska KURSTYPER

Vilken typ av koreanskkurs letar du efter?

Allmän

Allmänna koreanska språkkurser

Generella koreanska språkkurser är för vuxna som vill förbättra sin koreanska gällande talförmåga, hörförståelse, läsförståelse och skrivförmåga. De flesta kurser är för vuxna i åldrarna 16 och upp. 2 - 48 långa veckorskurser tillgängliga. De flesta kurser har i genomsnitt 30 lektioner per vecka.

Junior

Kurser i koreanska för barn

Dessa sommarkurser är perfekta för barn i åldern 4 till 12 och tonåringar i åldern 13 till 18 som vill studera koreanska på sommaren. 4 - 8 veckorskurser tillgängliga från juni till augusti.

Testförberedelser

Förberedelsekurs för koreansktest

koreanska testförberedande kurser är för studenter som vill förbereda sig inför koreanska språktest för att öka sina jobbmöjligheter eller få tillträde till ett universitet.

Företag

Affärskoreanska kurser

Enskilda lektioner i affärskoreanska är för företagsledare och andra professionella som vill lära sig affärskoreanska så snabbt som möjligt med skräddarsydda lektioner och en privat koreansklärare.

Professionella

Yrkesutvecklande kurser i koreanska

Yrkesutvecklande språkkurser i koreanska är för yrkesverksamma som vill studera koreanska inom ett visst område, till exempel business, medicin, juridik, luftfart eller besöksnäring.

Studier och arbete

Arbets- och studentprogram på koreanska

Kombinerade arbets- och utbildningsprogram är för vuxna som vill lära sig koreanska och få professionell arbetslivserfarenhet samtidigt.