Populära destinationer

Nederländsk-kurser i Amsterdam med Language International
lär dig holländska
Amsterdam

3 skolor, 26 kurser sök

Nederländsk-kurser i Rotterdam med Language International
lär dig holländska
Rotterdam

2 skolor, 23 kurser sök

Nederländsk-kurser i Eindhoven med Language International
lär dig holländska
Eindhoven

1 skola, 22 kurser sök

holländska KURSTYPER

Vilken typ av nederländskkurs letar du efter?

Allmän

Allmänna holländska språkkurser

Generella holländska språkkurser är för vuxna som vill förbättra sin holländska gällande talförmåga, hörförståelse, läsförståelse och skrivförmåga. De flesta kurser är för vuxna i åldrarna 16 och upp. 2 - 48 långa veckorskurser tillgängliga. De flesta kurser har i genomsnitt 30 lektioner per vecka.

Testförberedelser

Förberedelsekurs för nederländsktest

holländska testförberedande kurser är för studenter som vill förbereda sig inför holländska språktest för att öka sina jobbmöjligheter eller få tillträde till ett universitet.

Företag

Affärsholländska kurser

Enskilda lektioner i affärsholländska är för företagsledare och andra professionella som vill lära sig affärsholländska så snabbt som möjligt med skräddarsydda lektioner och en privat nederländsklärare.

Professionella

Yrkesutvecklande kurser i holländska

Yrkesutvecklande språkkurser i holländska är för yrkesverksamma som vill studera holländska inom ett visst område, till exempel business, medicin, juridik, luftfart eller besöksnäring.

Specialitet

Specialkurser i holländska

Specialkurser i holländska är för dem som vill studera holländska och samtidigt delta i aktiviteter såsom idrott, konst, mat och mycket mer.