Populära destinationer

Portugisiska-kurser i Lissabon med Language International
lär dig portugisiska
Lissabon

6 skolor, 68 kurser sök

Portugisiska-kurser i Rio de Janeiro med Language International
lär dig portugisiska
Rio de Janeiro

6 skolor, 48 kurser sök

Portugisiska-kurser i Porto med Language International
lär dig portugisiska
Porto

2 skolor, 16 kurser sök

portugisiska KURSTYPER

Vilken typ av portugisiskkurs letar du efter?

Allmän

Allmänna portugisiska språkkurser

Generella portugisiska språkkurser är för vuxna som vill förbättra sin portugisiska gällande talförmåga, hörförståelse, läsförståelse och skrivförmåga. De flesta kurser är för vuxna i åldrarna 16 och upp. 2 - 48 långa veckorskurser tillgängliga. De flesta kurser har i genomsnitt 30 lektioner per vecka.

Testförberedelser

Förberedelsekurs för portugisisktest

portugisiska testförberedande kurser är för studenter som vill förbereda sig inför portugisiska språktest för att öka sina jobbmöjligheter eller få tillträde till ett universitet.

Företag

Affärsportugisiska kurser

Enskilda lektioner i affärsportugisiska är för företagsledare och andra professionella som vill lära sig affärsportugisiska så snabbt som möjligt med skräddarsydda lektioner och en privat portugisisklärare.

Lärarutbildning

Kurser i portugisiska för lärare

portugisiska lärarkurser är för lärare som är intresserade av att undervisa portugisisk utomlands. Det finns en enorm efterfrågan på kvalificerade portugisisklärare och arbetstillfällen i nästan alla länder runt om i världen.

Professionella

Yrkesutvecklande kurser i portugisiska

Yrkesutvecklande språkkurser i portugisiska är för yrkesverksamma som vill studera portugisiska inom ett visst område, till exempel business, medicin, juridik, luftfart eller besöksnäring.

Studier och arbete

Arbets- och studentprogram på portugisiska

Kombinerade arbets- och utbildningsprogram är för vuxna som vill lära sig portugisiska och få professionell arbetslivserfarenhet samtidigt.

Specialitet

Specialkurser i portugisiska

Specialkurser i portugisiska är för dem som vill studera portugisiska och samtidigt delta i aktiviteter såsom idrott, konst, mat och mycket mer.