Populära destinationer

Ryska-kurser i Sankt Petersburg med Language International
lär dig ryska
Sankt Petersburg

9 skolor, 140 kurser sök

Ryska-kurser i Kiev med Language International
lär dig ryska
Kiev

4 skolor, 34 kurser sök

Ryska-kurser i Moskva med Language International
lär dig ryska
Moskva

6 skolor, 26 kurser sök

ryska KURSTYPER

Vilken typ av ryskkurs letar du efter?

Allmän

Allmänna ryska språkkurser

Generella ryska språkkurser är för vuxna som vill förbättra sin ryska gällande talförmåga, hörförståelse, läsförståelse och skrivförmåga. De flesta kurser är för vuxna i åldrarna 16 och upp. 2 - 48 långa veckorskurser tillgängliga. De flesta kurser har i genomsnitt 30 lektioner per vecka.

Testförberedelser

Förberedelsekurs för rysktest

ryska testförberedande kurser är för studenter som vill förbereda sig inför ryska språktest för att öka sina jobbmöjligheter eller få tillträde till ett universitet.

Företag

Affärsryska kurser

Enskilda lektioner i affärsryska är för företagsledare och andra professionella som vill lära sig affärsryska så snabbt som möjligt med skräddarsydda lektioner och en privat rysklärare.

Lärarutbildning

Kurser i ryska för lärare

ryska lärarkurser är för lärare som är intresserade av att undervisa rysk utomlands. Det finns en enorm efterfrågan på kvalificerade rysklärare och arbetstillfällen i nästan alla länder runt om i världen.

Professionella

Yrkesutvecklande kurser i ryska

Yrkesutvecklande språkkurser i ryska är för yrkesverksamma som vill studera ryska inom ett visst område, till exempel business, medicin, juridik, luftfart eller besöksnäring.

Specialitet

Specialkurser i ryska

Specialkurser i ryska är för dem som vill studera ryska och samtidigt delta i aktiviteter såsom idrott, konst, mat och mycket mer.