AMAUTA Spanish School

Along the Amazone River, Puerto Maldonado, Madre de Dios, Peru
courses

Alla kurser

AMAUTA Spanish School erbjuder följande kurstyper:

med start
kr 7.165
school
photos

Bilder

  • AMAUTA Spanish School 1/16
  • AMAUTA Spanish School 2/16
  • AMAUTA Spanish School 3/16
  • AMAUTA Spanish School 4/16
  • AMAUTA Spanish School 5/16
  • AMAUTA Spanish School 6/16
  • AMAUTA Spanish School 7/16
  • AMAUTA Spanish School 8/16
  • AMAUTA Spanish School 9/16
  • AMAUTA Spanish School 10/16
  • AMAUTA Spanish School 11/16
  • AMAUTA Spanish School 12/16
  • AMAUTA Spanish School 13/16
  • AMAUTA Spanish School 14/16
  • AMAUTA Spanish School 15/16
  • AMAUTA Spanish School 16/16
reviews

Omdömen

100% rekommenderar

baserat på 1 omdöme
5 stjärnor
1
4 stjärnor
0
3 stjärnor
0
2 stjärnor
0
1 stjärna
0
Kvalitet på undervisning
Skolanläggningar
Sociala aktiviteter
Skolans läge
Boende

"It was a wonderful experience!"

Meike Zimmermann

I had never been to the rain forest before, so I was really impressed when I got there. I had taken Spanish classes in Cusco first and then decided to include in my plan a trip to the jungle while continuing my classes with my teacher. We did some really cool trips into the forests there - it was really fascinating; all the different plants and animals! I really liked that we also learned about our environment in our Spanish classes in Tambopata. I also loved the bungalows - so comfortable!
Thanks for the great experience!

Läs mer...

Mitt betyg för denna skola

Kvalitet på undervisning
Skolanläggningar
Sociala aktiviteter
Skolans läge
Boende
Studietid
22 veckor
Datum av studier
10 Jul 2016 - 15 Dec 2016
Skulle du rekommendera denna skola?
Ja
housing

Boende

AMAUTA erbjuder följande typer av boende:
student-residence

Studentboende - 4-person delat rum - Frukost, lunch och middag

Ej tillämpligt
veckovis

Student residence (on-campus) - 2/4-person shared room - Breakfast, lunch, and dinner

Åldersomgrupp: 17 år gammal och äldre
Adress: Along the Amazon River, Puerto Maldonado, Madre de Dios, Peru
Plats: Lodge Tambopata
Typ av boende: Studentboende (på campus)
Typ av rum: 4-person delat rum
Måltider: Frukost, lunch och middag (21 måltider per vecka)
Anläggningar: Trädgård
Tillgänglighet: januari - december
Ankomstdag: Söndag, efter 12:00
Avresedagen: Lördag, före 12:00
Ej tillämpligt
I Peru har vi studentrum på skolan, med undantag för Lima. Studentresidenset i Cusco lämpar sig för de som vill vara nära skolan och tycker om att träffa och umgås med andra elever från olika delar av världen. Detta är ett enkelt och bra val. Man bor och studerar på samma stalle, och vår skola ligger endast ett kvarter från stadens centrum och torg, Plaza de Armas. På alla anläggningar - Cusco, Pisac och Tambopata - finns det både delat eller privat rum, delat eller privat badrum, samt ett gemensamt kök och vardagsrum. Vi har även en egen kock som lagar en utsökt variation av typisk andisk och utländsk mat. Frukost och en hemlagad trerätterslunch ingår i detta boendealternativ.
visa

Visumsupport

Vi kan inte ansöka om visum för studenter.

Flyg och flygplatstransfer

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Puerto Maldonado based on your budget, schedule and preferences.

Reseförsäkring

Studera utomlands bekymmersfritt med Language Internationals försäkringstäckning för hälsa och personliga ägodelar. När du bokat en kurs hos oss, så kan du välja att köpa en internationell försäkringsplan som inte bara täcker sjukvårdskostnader, men också förlust av dina personliga tillhörligheter. Du måste boka din försäkring i förtid när du registrerar dig.

Läs mer om vår försäkringsplan »

Läs mer...
map

Map

Along the Amazone River
Puerto Maldonado
Madre de Dios
Peru

Skolans läge

Detta program erbjuder den unika möjligheten att studera spanska i Peruanska Amazonas, i TAMBOPATA Reserved Zone. Detta område, officiellt skapat 1990, ligger i södra östra Peru, bara 25 minuters flyg från Cusco. Det komprometterar 5000 hektar och har mycket att erbjuda för naturälskare: vad sägs om 600 arter av fåglar, 1200 arter av fjärilar, 90 arter av däggdjur och 120 arter av reptiler och amfibier, allt i den fantastiska miljöen av den romantiska och imponerande regnskogens vegetation. Spanska i Tambopata är verkligen en upplevelse!

Spanska gruppkurser erbjuds i kombination med utflykter i djungeln med en erfaren guide. En del av klasserna kommer att anpassas till miljön som studerar ekologin av den fantastiska tropiska regnskogen i Tambopata. AMAUTA-lärare från Cusco kommer att följa med eleverna för hela resan, vilket garanterar vår höga spanska instruktion.

Dagliga aktiviteter organiseras, t.ex. olika vandringar genom spårssystemet där vi kan observera vilda djur. ett besök på Sandoval-sjön där vi kommer att gå ombord på små kanoter och paddla för att observera apor, sköldpaddor och kanske till och med familjen Giant Otter; ett besök på observationstornet där vi kan njuta av djungeln och fågellivet; Den totala adrenalin erfarenheten att flyga över djungeln från plattform till plattform i vår Canopy Zip Down; en nattvandring för att observera insekter och söka efter caimaner; ett besök på fjärilgården; en typisk matlagningskurs ett besök i ett lokalsamhälle och möjligheten att besöka Monkey Island och den berömda Macaw Clay Lick (mot extra kostnad).

Maldonado ligger i den vackra regnskogen på sidan av floden Tambopata. Det finns totalt 24 rymliga bungalows med egen panoramautsikt, de flesta med privata badrum och varmt vatten. Det finns en stor gemensam matsal med en bar (drycker ingår ej) och en swimmingpool. Alla måltider ingår för våra studenter. Den 900 hektar marken runt boendet erbjuder entusiastiska utforskare kilometervis av spår att gå som går över en mängd olika livsmiljöer.
Efter att ha deltagit i SPANISH IN THE RAINFOREST-programmet kommer studenterna att känna att deras spanska och deras kunskaper om regnskogen har förbättrats kraftigt. Detta är ett utmärkt tillfälle för dem som vill studera, medan de upplever temmistiska atmosfären av den Peruvianska regnskogen. En oförglömlig och unik upplevelse!

questions

Frågor och svar

Har du några frågor? Få svar från våra studievägledare och personal och tidigare studenter på AMAUTA Spanish School.

Ställ en fråga
Visa priser