De 9 bästa språkskolorna i Alicante i 2020 (från kr 566)

Nyligen recenserade Spanska-skolor i Alicante

Berlingua International School

Läraren, klassen och klassrummet var bra, inklusive skolans plats. Annars kan jag inte kommentera. Det fanns inga aktiviteter och jag förväntade mig inte det. Läraren var väldigt bra, men jag önskar att hon kunde prata engelska. Det gjorde det... more

Proyecto Español: Alicante

Letade en spanska kurs i ett milt klimat. Som jag ofta använder bilen, det ska vara en plats där jag kan parkera den vid lägenheten. Så frågade jag för parkering möjlighet. Simone Reich ansered bara direkt bredvid the.apartment.Som vax svaret av... more


spanska KURSTYPER

Vilken typ av spanskkurs letar du efter?

Allmän

Allmänna spanska språkkurser

Generella spanska språkkurser är för vuxna som vill förbättra sin spanska gällande talförmåga, hörförståelse, läsförståelse och skrivförmåga. De flesta kurser är för vuxna i åldrarna 16 och upp. 2 - 48 långa veckorskurser tillgängliga. De flesta kurser har i genomsnitt 30 lektioner per vecka.

Junior

Kurser i spanska för barn

Dessa sommarkurser är perfekta för barn i åldern 4 till 12 och tonåringar i åldern 13 till 18 som vill studera spanska på sommaren. 4 - 8 veckorskurser tillgängliga från juni till augusti.

Testförberedelser

Förberedelsekurs för spansktest

spanska testförberedande kurser är för studenter som vill förbereda sig inför spanska språktest för att öka sina jobbmöjligheter eller få tillträde till ett universitet.

Företag

Affärsspanska kurser

Enskilda lektioner i affärsspanska är för företagsledare och andra professionella som vill lära sig affärsspanska så snabbt som möjligt med skräddarsydda lektioner och en privat spansklärare.

Lärarutbildning

Kurser i spanska för lärare

spanska lärarkurser är för lärare som är intresserade av att undervisa spansk utomlands. Det finns en enorm efterfrågan på kvalificerade spansklärare och arbetstillfällen i nästan alla länder runt om i världen.

Specialitet

Specialkurser i spanska

Specialkurser i spanska är för dem som vill studera spanska och samtidigt delta i aktiviteter såsom idrott, konst, mat och mycket mer.

Universitet