De 9 bästa språkskolorna i Munchen i 2020 (från kr 623)

tyska KURSTYPER

Vilken typ av tyskkurs letar du efter?

Allmän

Allmänna tyska språkkurser

Generella tyska språkkurser är för vuxna som vill förbättra sin tyska gällande talförmåga, hörförståelse, läsförståelse och skrivförmåga. De flesta kurser är för vuxna i åldrarna 16 och upp. 2 - 48 långa veckorskurser tillgängliga. De flesta kurser har i genomsnitt 30 lektioner per vecka.

Junior

Kurser i tyska för barn

Dessa sommarkurser är perfekta för barn i åldern 4 till 12 och tonåringar i åldern 13 till 18 som vill studera tyska på sommaren. 4 - 8 veckorskurser tillgängliga från juni till augusti.

Testförberedelser

Förberedelsekurs för tysktest

tyska testförberedande kurser är för studenter som vill förbereda sig inför tyska språktest för att öka sina jobbmöjligheter eller få tillträde till ett universitet.

Företag

Affärstyska kurser

Enskilda lektioner i affärstyska är för företagsledare och andra professionella som vill lära sig affärstyska så snabbt som möjligt med skräddarsydda lektioner och en privat tysklärare.

Lärarutbildning

Kurser i tyska för lärare

tyska lärarkurser är för lärare som är intresserade av att undervisa tysk utomlands. Det finns en enorm efterfrågan på kvalificerade tysklärare och arbetstillfällen i nästan alla länder runt om i världen.

Professionella

Yrkesutvecklande kurser i tyska

Yrkesutvecklande språkkurser i tyska är för yrkesverksamma som vill studera tyska inom ett visst område, till exempel business, medicin, juridik, luftfart eller besöksnäring.

Specialitet

Specialkurser i tyska

Specialkurser i tyska är för dem som vill studera tyska och samtidigt delta i aktiviteter såsom idrott, konst, mat och mycket mer.